BAHENDEH.IR

ایجاد بیمارستان های صحرایی راهی برای مقابله با حوادث و بحران های احتمالی

نشست هماهنگی ایجاد و توسعه بیمارستان های صحرایی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئولین دانشگاه، نمایندگان هلال احمر و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

به گزارش باهنده، نشست هماهنگی ایجاد و توسعه بیمارستان های صحرایی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئولین دانشگاه، نمایندگان هلال احمر و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در راستای آمادگی هرچه بیشتر دانشگاه برای مقابله با حوادث و بحران‌های احتمالی و گام‌های عملی در جهت ایجاد و توسعه بیمارستان‌های صحرایی برگزار شد. 

 دکتر سیده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج بر اهمیت ایجاد ساختارهای درمانی سیار و بیمارستان‌های صحرایی برای پاسخگویی سریع به حوادث و بحران‌های طبیعی تاکید کرد.

 دکتر پناهی، با اشاره به رویکرد فعال و برنامه‌ریزی شده دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه در تلاش است تا با ایجاد زیرساخت‌های لازم و تقویت همکاری‌های بین سازمانی، آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه بحران و حفظ سلامت و ایمنی مردم ارتقا دهد.

 وی همچنین آمادگی دانشگاه علوم پزشکی را برای استفاده از تمام ظرفیت‌هایش در حوادث غیرقابل پیش‌بینی را اعلام کرد.

 در ادامه نشست؛ شکیب خواه، نماینده هلال احمر، نیز در این جلسه اعلام آمادگی کرد که در صورت درخواست دانشگاه علوم پزشکی، این سازمان تیم‌های انسانی و تجهیزات لازم را برای برپایی بیمارستان‌های صحرایی فراهم خواهد کرد. 

وی همچنین پیشنهاد داد که با همکاری و با تکیه بر قوانین دانشگاه، لیستی از نیروهای طرحی (پزشکان، پرستاران و…) برای استفاده در شرایط اضطراری تهیه شود.

مسئول نظارت بر درمان معاونت درمان نیز از برگزاری سمیناری با موضوع مدیریت بحران در استان خبر داد و بر اهمیت ارزیابی، پیش‌بینی و اقدامات موثر در طول و بعد از بحران تاکید کرد.

در پایان جلسه، بر لزوم تشکیل جلسات هماهنگی با سایر دستگاه‌های مرتبط مانند سپاه، پدافند غیرعامل و استانداری برای تبادل دیدگاه‌ها و ایجاد هماهنگی بیشتر تاکید شد.

گفتنی ست نقش مدیریت بحران استانداری و پدافند غیرعامل در ایجاد بیمارستان صحرایی، هماهنگی و تسهیل اقدامات بین دستگاهی است. این سازمان‌ها با برنامه‌ریزی، سازماندهی و هدایت منابع استانی، زمینه را برای استقرار سریع و کارآمد بیمارستان‌های صحرایی در شرایط اضطراری فراهم می‌کنند.

 وظایف شامل مکان‌یابی مناسب، تأمین تجهیزات و نیروی انسانی، ایجاد هماهنگی بین نهادهای امدادی و درمانی، و برقراری امنیت و پشتیبانی لجستیکی است که هدف اصلی آن، کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از بحران‌ها از طریق ارائه خدمات فوری و ضروری پزشکی در مناطق آسیب‌دیده است.

 

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
نظر: