ساماندهی ناحیه صنعتی کتا، گامی به سوی اشتغالزایی و حفظ محیط زیست
به گزارش باهنده، نشست مشترک عباس رسولی، فرماندار دنا و محسن ضامن فر، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان و دیگر مدیران استانی و شهرستانی جهت اقدامات و برنامههای مربوط به ایجاد زیرساختهای اولیه نظیر برق، گاز، آب و فیبرنوری در ناحیه صنعتی کتا برگزار شد.
عباس رسولی، فرماندار دنا با اشاره به موقعیت ناحیه صنعتی کتا، از تلاشها و پیگیریهای استاندار و تیم اقتصادی استان قدردانی کرد و گفت: با همدلی و پیگیری مجموعه مدیریتی استان، اقدامات قانونی برای تملک زمین و فراهمسازی شرایط عملیاتی ناحیه صنعتی کتا انجام شده است و این ناحیه میتواند فرصتهای ارزشمندی در حوزه سرمایهگذاری، اشتغالزایی و اقتصاد منطقه ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه ایجاد زیرساختهای پایدار و جذب سرمایهگذار، زمینهساز تحول چشمگیر در آینده دنا خواهد بود، افزود: طی ماههای اخیر، یکی از مراحل مهم، یعنی تملک ۱۶ هکتار زمین با هماهنگی نهادهای مختلف به نتیجه رسیده است و همچنین راهاندازی صنایع تخصصی در این ناحیه، با توجه به موقعیت استراتژیک و پوشش گیاهی منطقه، در دستور کار قرار دارد.
فرماندار دنا با توجه به حساسیتهای زیستمحیطی و جایگاه گردشگری سیسخت، تأکید کرد: پیشگامی در اجرای پروژههای صنعتی تخصصی، میتواند الگوی موفقی برای سایر نقاط استان باشد و ناحیه صنعتی باید بهصورت تخصصی ایجاد شود تا از هرگونه آلایندگی جلوگیری شود، توسعه صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی و گلخانهای، علاوه بر اشتغال پایدار، نگرانیهای زیستمحیطی مردم را کاهش خواهد داد.
وی با تأکید بر اولویت واگذاری زمینهای صنعتی به مردم، گفت: تملک زمین توسط شرکت شهرکهای صنعتی و واگذاری آن بهصورت قطعهبندیشده، از تغییر کاربری غیرقانونی زمینها و سوءاستفادههای احتمالی جلوگیری خواهد کرد، اولویت اصلی ما، مردم شهرستان دنا و شهر سیسخت هستند.
محسن ضامنفر، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد،در این جلسه، ضمن ارائه توضیحات تکمیلی گفت: این مجموعه آماده همکاری کامل برای ایجاد و بهرهبرداری از ناحیه صنعتی کتا است و هدف ما، ایجاد زیرساختهای لازم برای فعالیتهای صنعتی همراه با حفظ منابع طبیعی و جلب رضایت مردم است.
وی با بیان اینکه تعهد به رعایت ملاحظات زیستمحیطی و اجتماعی، سرلوحه فعالیتهای ما خواهد بود، افزود: فرآیند واگذاری زمینهای صنعتی بهگونهای طراحی شده که حقوق مردم منطقه حفظ شود و از تغییر کاربریهای غیرقانونی جلوگیری شود، از سرمایهگذاران بومی و کارآفرینان دعوت میکنیم که در این پروژه مشارکت کنند و ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای سطح زندگی مردم، از اهداف اصلی ماست.
ضامن فر تأکید کرد: حمایت از کارآفرینان جوان، موتور محرک شکوفایی اقتصادی منطقه است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت صنایع تبدیلی گفت: برخی صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی و گلخانهای، مزیت رقابتی بالایی برای منطقه دارند و ما از طرحهای نوآورانه در این حوزه حمایت میکنیم و توسعه صنایع تبدیلی، حلقه اتصال تولید و بازار است و به رونق معیشت مردم کمک میکند.
در پایان جلسه مقرر شد که روند اجرای ناحیه صنعتی کتا با اولویت جذب سرمایهگذار و مشارکت مردم ادامه یابد و پیشنهادات ارائهشده در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام