آخرین جلسه بررسی اعتبارات جزء 3 بند ب تبصره قانون بودجه سال 1403
به گزارش باهنده، ابراهیم مهرجو، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در آخرین جلسه بررسی اعتبارات جزء 3 بند ب تبصره قانون بودجه سال 1403 به اهمیت جذب حداکثری این اعتبارات در راستای تسهیل اشتغال و حمایت از مشاغل اشاره کرد و گفت: این اعتبارات 1290 میلیارد تومان بود که بیش از 750 میلیارد تومان آن جذب شد.
وی به تلاشهای صورت گرفته جهت جذب اعتبارات اشاره کرد و گفت: دستگاههای حمایتی و دستگاههای تسهیل گر طرح های خود را به اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیرخانه طرح معرفی کردند و با پیگیری و رایزنی های انجام گرفته و برگزاری چندین جلسه با دستگاههای اجرایی و بانکها، توانستیم بیش از 60 درصد از این اعتبارات را جذب کنیم.
مهرجو تصریح کرد: در جلسه با بانکهای عامل و رایزنی های صورت گرفته مقرر شد که طی چند روز آینده این جذب 60 درصدی به 70 درصد برسد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به برنامهریزیهای انجام شده برای مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: مجموع اعتبارات مربوط به مشاغل خانگی 132 میلیارد تومان است که برای استان در نظر گرفته شده است که ما به عنوان متولی این حوزه، بیش ازاین مبلغ و حدود 137 میلیارد تومان را به بانکها معرفی کردیم و انتظار داریم این مبالغ به موقع و به طور کامل پرداخت شوند.
وی از اهمیت همکاری بانکها در این روند یاد کرد و به عملکرد مثبت برخی از بانکها نظیر بانک توسعه تعاون، بانک رفاه، صادرات و بانک تجارت و سپه اشاره کرد که به خوبی در پرداخت اعتبارات عمل کردهاند و از آنان تقدیر نمود.
مهرجو تصریح کرد: تعهد اشتغال ما در سال گذشته 7684 نفر بوده که نزدیک به هشت هزار نفر در سامانه ثبت نام کردند و تعهد اشتغال ما تحقق پیدا کرد و امسال تعهد اشتغال ما نزدیک به 10 هزار نفر است که انشاءالله پیگیری می کنیم که این تعهد تحقق پیدا کند.
افزایش 60 درصدی جذب اعتبارات در کهگیلویه و بویراحمد/ برنامهریزی برای ایجاد 13 هزار شغل پایدار
سیداحسان عسکری، معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه در چهارمین هفته پیاپی، با حضور بانکهای عامل موفق شدیم درصد جذب اعتبارات را از 40 درصد به 60 درصد افزایش دهیم و امیدواریم این درصد همچنان بالاتر رود.
عسکری همچنین به چالشها و محدودیتهای ملی در زمینه کمبود منابع بانکی اشاره کرد و افزود: برخی از بانکها مانند بانک ملی و بانک مهر ایران و پست بانک به دلیل اعمال محدودیتهای استانی، نتوانستهاند به میزان مورد نیاز عمل کنند، ما در این راستا پیگیریهایی انجام دادهایم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
وی به برنامهریزیهای انجام شده برای جذب بیشتر اعتبارات و ایجاد اشتغال در استان اشاره کرد و گفت: با ثبت دقیق تسهیلات در سامانه رصد، موفق به ثبت بالغ بر هشت هزار فرصت شغلی در استان در سال گذشته شدهایم و امسال هدف ایجاد ده هزار شغل را دنبال میکنیم.
عسکری به شناسایی 64 طرح کلان اقتصادی در استان اشاره کرد و افزود: این طرحها شامل پروژههای بزرگی مانند پالایشگاهها و پتروشیمیها هستند و هدف گذاری کلی ما ایجاد حدود 13 هزار فرصت شغلی پایدار در آینده است.
انتهای پیام