ممنوعیت بکارگیری اتباع خارجی در صنوف مختلف
به گزارش باهنده، فتاح محمدی، معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در نشست کارگروه اتباع غیرمجاز با اشاره به اینکه اتباع در هیچ کشوری حتی برای یک روز اجازه سکونت ندارند، گفت: گروههای تکفیری زیادی در کشورهای همسایه هستند که در قالب اتباع وارد کشور میشوند و میتوانند تهدیدی برای امنیت باشند.
وی افزود: اتباع غیرمجاز علاوه بر اینکه فرصت کار را از نیروهای ایرانی میگیرند در حوزه مسائل سیاسی و امنیتی تبعاتی برای کشور و استان به همراه دارند.
محمدی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد از استانهای ممنوعه در بحث ورود اتباع غیرمجاز است و ورود آنها فرصت اشتغال را برای نیروهای ایرانی با توجه به آمار بالای بیکاری در استان از بین برده است.
وی ادامه داد: در مقطعی سیاست واحد برای اتباع بیگانه اعمال نشد و شاهد ورود حجم زیادی از اتباع بیگانه بودیم اما در حال حاضر ظرفیت کنترل و شناسنامهدار کردن این افراد هزینههای زیادی به ما تحمیل کرده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری با اشاره به سیاست واحد در قبال اتباع بیگانه، گفت: دستگاههایی که قراردادهای پیمانی دارند، از بکارگیری نیروهای اتباع خودداری کنند و دستگاههای اداری ملاحظات در این زمینه را رعایت کنند.
وی بیان کرد: برای بار اول به دستگاههای پیمانی که از اتباع استفاده می کنند تذکر داده شود اما در مرحله های بعدی اعمال قانون و جرائم سنگین اعمال شود.
محمدی به چالشهای ازدواج اتباع بیگانه با زنان ایرانی اشاره کرد و گفت: بخش اعظمی از ازدواجهای صورت گرفته هیچ مبنای ازدواجی ندارد و فرد با اسامی جعلی با زن ایرانی ازدواج می کند و صاحب فرزند می شود و بدون هیچ تعهدی زندگی را رها کرده و مشکلاتی ایجاد میکند.
وی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی و روحانیون طرح هجرت و روحانیون مستقر در مناطق مختلف استان، خانوادهها را نسبت به آثار و چالشهایی که بر ازدواج با اتباع بیگانه هست که تنها به دنبال گرفتن شناسنانه ایرانی هستند، آشنا کنند تا ازدواج اتباع غیرمجاز کاهش یابد و آسیبها به حداقل برسد.
محمدی با اشاره به تبعات قرار دادن کارت بانکی و کارت ملی در اختیار اتباع نسبت به سوء استفاده از آنها توسط اتباع هشدار داد.
شاهرخ کناری، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری در این نشست، گفت: جمعیت اتباع در استان 11 هزار و 252 نفر است، که شش هزار نفر کسانی هستند که از استانهای همجوار به کهگیلویه و بویراحمد آمدند.
کناری عنوان کرد: تردد اتباع بیگانه با توجه به چالشها و تهدیداتی که برای کشور دارند در دستور کار قرار گرفت که در سال گذشته یک هزار و 850 نفر و در سال جاری به خصوص چهارماه اخیر 3 هزار و 150 نفر با همکاری نیروی انتظامی، قوه قضاییه و فرمانداریها از استان طرد شدند.
وی با بیان اینکه 27 خانوار دارای مجوز و 78 خانوار دارای مادر ایرانی در استان هستند، عنوان کرد: 56 نفر اهل کشور چین هستند که عمدتا در سد چم شیر گچساران مشغول به کار هستند، علاوه بر این اتباعی از کشورهای عراق و بنگلادش در استان زندگی می کنند.
کناری خاطرنشان کرد: ۵۱۱ دانش آموز اتباع خارجی شامل افغانستانی، پاکستانی و عراقی در مدارس استان تحصیل میکنند که ۴۱۱ نفر در مقطع ابتدایی، ۷۷ نفر متوسطه اول و ۲۲ نفر متوسطه دوم هستند.
قطع بیمه کارفرمایانی که از کارگر اتباع استفاده می کنند، ممنوع بودن استفاده از کارگر اتباع در صنوف مختلف، ممنوعیت رهن یا اجاره خانه به اتباع، شناسایی متکدیان که از دیگر کشورها هستند و ممنوعیت جاری کردن خطبه عقد اتباع بیگانه توسط روحانیون از مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام