BAHENDEH.IR

رونمایی از پوستر جشنواره ملی داستان شهدای غریب در اسارت، در کهگیلویه و بویراحمد

آیین رونمایی از پوستر جشنواره ملی داستان شهدای غریب در اسارت در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به عنوان دبیرخانه جشنواره برگزار شد.

به گزارش باهنده، آیین رونمایی از پوستر جشنواره ملی داستان شهدای غریب در اسارت، با حضور سردار زمردیان دبیر کنگر شهدای غریب کشور و مسئولان استانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به عنوان دبیر خانه جشنواره برگزار شد.

سردار زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب کشور در این آیین، گفت: بزرگترین رسالت ما بزرگداشت شهدای غریب و تبیین ابعاد زندگی آنها است.

وی افزود: رونمایی از این پوستر کار بسیار بزرگی است که نویسندگان و داستان سرایان ما بتوانند زندگی دوران اسارت شهدای غریب را تدوین کنند.

فتاح محمدی، معاون سیاسی، امنیتی و فرهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در این آیین، گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند به درک عمیقی از مقام شهید و ایثارگر برسد، مگر اینکه وجود خود را مزین کند به تقوای الهی و بصیرت و شناخت لازم را در رابطه با آن مجاهدت پیدا کند. 

وی به فرمایش رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در اوایل بازگشت آزادگان به ایران، فرمودند: دوران دفاع مقدس یک گنجینه عظیم تمام نشدنی است،اگر ما به رفتارها، حرکات، اقدامات و کردارها و فضای حاکم بر آن زمان توجه کنیم و به آن فرهنگ که به عنوان یک فرهنگ راهبردی و همگانی است و آن سبک زندگی و دفاع از تمامیت ارضی کشور، می بینیم که آن فرهنگ یک فرهنگ ماندگار و پویا است که امروز جامعه ما نیازمند آن است که این فرهنگ را به خوبی هم زنده نگه داریم و هم به آینده جامعه و تاریخ مان انتقال دهیم. 

محمدی تصریح کرد: دوران دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ جمهوری اسلامی است و وظیفه ماست که آن را ثبت و ضبط کنیم و به نسل آینده انتقال دهیم. 

وی با بیان اینکه این یادمان ها، کنگره ها و جشنواره ها بر اساس دو هدف بزرگ و ارزشمند انجام می گیرد، گفت: یک هدف  تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره مجاهدت‌ها و ایثارگری‌هایی است که امنیت و استقلال کشور را تضمین کرد و هدف دوم ترویج ارزش های دینی و ملی و فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه و نسل‌های آینده است و تا زمانی که ما بر این شعار هستیم و این فرهنگ در جامعه زنده بماند، کشور در برابر آسیب‌ها مصون خواهد ماند.

محمدی افزود: تاریخ معلم انسان است و دوران دفاع مقدس بخشی از تاریخ ایران اسلامی است باید آن مجاهدت ها را ثبت کنیم و به نسل آینده کشور انتقال دهیم. 

معاون سیاسی امنیتی استاندار بیان کرد: اسناد و آثار جشنواره ملی داستان‌نویسی شهدای غریب در اسارت، در قالب‌های گوناگون ادبی، هنری و رسانه‌ای، داستان و خاطره‌نویسی، شعر، تئاتر، روایتگری، خوشنویسی و سرود  در دبیرخانه جشنواره جمع آوری می شوند و داوری آثار در دو مرحله استانی و ملی انجام می گیرد و اختتامیه در هفته دفاع مقدس برگزار می شود.

حجت الاسلام قدرت الله خرم روز،مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین گفت: این جشنواره فرصتی برای ثبت ناگفته‌ها و روایت مظلومیت و مجاهدت شهیدان و آزادگان در بند دشمن است و انتقال این گنجینه‌های ارزشمند به نسل‌های آینده ضرورتی اجتناب ناپذیر است. 

وی با اشاره به رنج و مظلومیت آزادگان در دوران اسارت گفت: امروز در این محفل، گرد هم آمده‌ایم تا خاطرات آن بزرگ‌مردان بی‌ادعا را، که در قفس‌های شکنجه بعثی‌ها ایستادگی کردند، ثبت کنیم و به میراث فرهنگی کشورمان بیفزاییم.

حجت السلام خرم‌روز تأکید کرد: این خاطرات گنجینه‌هایی هستند که نباید در سینه‌ها مدفون بمانند، بلکه باید با قلم هنرمندان و نویسندگان تبدیل به آثار ماندگار شوند و این جشنواره فرصتی است برای انتقال این واقعیت‌ها به کتابخانه‌ها، پژوهشگران، نویسندگان، و در نهایت به جامعه.

وی تأکید کرد: جشنواره داستان‌نویسی شهدای غریب در اسارت، آغاز حرکتی ملی برای بازگویی ناگفته‌های دفاع مقدس و الگوسازی از سبک زندگی شهدا و آزادگان برای نسل امروز است و بنیاد شهید در این مسیر با تمام توان همراه خواهد بود.

در این مراسم، پوستر شهدای غریب در سالن همایش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد رونمایی شد و احکام عوامل اجرایی جشنواره به آنان اهداء شد.

 

 

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
نظر: