BAHENDEH.IR

100 نفر از امداگران در هلال احمر استان به صورت شرکتی جذب شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته، ۱۰۰ نفر از امدادگران را هم جذب شرکتی کردیم که ۹ نفر از آن ها خانم بودند، این افراد بر اساس شیفت و فعالیت انتخاب شدند.

 به گزارش باهنده، نشست خبری کاظم فلاحی دوست مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اصحاب رسانه برگزار شد. 

وی در این نشست از افتتاح و فعالیت داروخانه هلال خبر داد و گفت: در مولد سازی رتبه سی و یک کشور بودیم از سال 1403، هفده واحد مغازه 78 میلیون تومان درآمد دارد که تمام درآمد آن برای تأمین تجهیزات هلال احمر هزینه می شود. 

وی تصریح کرد: در حوزه زیر ساختی اقداماتی شکل گرفت، از جمله ساختمان هلال احمر بهمئی که بعد از یازده سال در کمتر از شش ماه تکمیل و افتتاح شد و همچنین دو پایگاه در لیکک و لنده تاسیس و افتتاح شد. 

فلاحی دوست افزود: در سال  ۱۴۰۳ در مسیر اقلید پایگاهی را افتتاح کردیم که با توجه به تصادفات بسیار در این مسیر افتتاح این پایگاه ضرورت داشت و آمار ما از هشت پایگاه به 19 پایگاه ثابت و سیار رسید. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از افتتاح ده پروژه در هفته امداد خبر داد و گفت: بیش از ۸۶ میلیارد تومان هزینه افتتاح این پروژه هاست که یکی از این موارد پایگاه دوراهی تنگ تامرادی با اعتباری حدود ۲۳ میلیارد تومان هست که کمتر از شش ماه آماده شد و فردا یکشنبه 21 اردیبهشت ماه افتتاح می شود. 

فلاحی دوست افزود: مجوز دو پایگاه پاتاوه به اصفهان و پاتاوه به دهدشت هم گرفته شده که پایگاه پاتاوه به دهدشت این هفته افتتاح می شود. 

وی بیان کرد: چهار پایگاه دیگر در استان آماده کلنگ زنی هست، یکی در منطقه کاکا مبارک، دومی در مسیر گچساران به دیلم و گناوه، سومی در قیصر بهمئی هم زمین آماده کلنگ زنی هست و چهارمین پایگاه در مسیر اصفهان به یاسوج و در مسیر توت نده هم پایگاه مجوز گسترش گرفته است.  

فلاحی دوست گفت: ساختمانی هم در حوزه ستاد امدادی برای سگ های تجسس، ساخته شده و افتتاح خواهد شد. 

وی درخصوص نقد بر در آمدزایی گفت: بخش مهمی از هزینه ها را باید از طریق مولد سازی داشته باشیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به اینکه بیش از 13 هزار عضو فعال داریم، گفت: ۱۰۰ نفر از امدادگران را هم جذب شرکتی کردیم که ۹ نفر از آن ها خانم بودند، این افراد بر اساس شیفت و فعالیت انتخاب شدند.

فلاحی دوست با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل برای پایگاه ها باید نجات گر داشته باشیم، گفت: در حال حاضر در استان۹ شعبه داریم و سه دفتر نمایندگی، یعنی تمامی شهرستان های ما شعبه دارند و در بخش مارگون بیش از هزار نفر دوره امداد گری دیدند، در پاتاوه و در سی سخت مشکل نداشتن انبار و سوله را داشتیم و در هنگام زلزله این قضیه مشهود بود و  ۱۲۶۰ متر زمین از مسکن و شهرسازی گرفتیم که انشاالله در هفته دولت سوله افتتاح خواهد شد. 

وی بیان کرد: تمام انبارهای استان از لحاظ تجهیزات و امکانات امدادی پر هست و مشکلی نداریم. 

فلاحی دوست گفت: در حوزه آموزش دوره های خوبی داشتیم، در سال گذشته بیش از ۷۰ هزار نفر در استان دوره کمک های اولیه دیدند. 

وی به موارد دیگری اشاره کرد و گفت: روابط عمومی ما از رتبه ۳۰ به رتبه هفت ارتقاء پیدا کرده، در حوزه لجستیک۱۶ دستگاه هایلوکس و پنج دستگاه آمبولانس وارد کردیم. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مطالبه مهم این جمعیت را مشکلات زیر ساختی در حوزه بحران عنوان کرد و گفت:  هیچ مکان مناسبی برای اسکان در موقع بحران در استان نداریم در هیچ شهرستانی. 

 

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
نظر: